Handleiding e-mail


Ik wil mijn e-mailadres instellen


Uiteraard wil je zo snel mogelijk aan de slag met een nieuw e-mailadres! Hieronder vind je een overzicht van de handleidingen voor het instellen van jouw e-mailadres. Klik op het programma of de app welke je wilt gebruiken om naar de handleiding te gaan.
 E-mail instellen op je Windows PC

E-mail instellen op je Mac

E-mail instellen op je telefoon of tabletHelp, de e-mail doe het nog niet!


Als je problemen ondervindt bij het instellen, kijk de handleiding voor je mailprogramma of -app nog een keer goed na. Kijk goed of je alle stappen gevolgd hebt en controleer of je de juiste instellingen gebruikt. Voor een goed werkende mail is het van belang dat de instellingen nauwkeurig overgenomen worden. 

Het komt verder soms voor dat wanneer je de test e-mail wilt versturen in de verschillende Outlook versies dit niet lukt, ondanks dat je de juiste instellingen gebruikt. Dit kan dan komen door de virusscanner op je PC, die soms de uitgaande e-mail manipuleert waardoor die als spam gezien wordt. Schakel deze uit voor het versturen van deze test e-mail, wanneer deze is gelukt kun je hem weer inschakelen. Zorg ook dat je Outlook even herstart na het toevoegen van een nieuw mailadres.

Webmail


Wil je gebruik maken van de webmail? Dat kan!

Log met je gegevens in via de volgende link:
email.weborganiser.com


Handleiding instellen Out of Office


Het instellen van je Out of Office doe je via de volgende handleiding: lees hier de uitleg!