Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

in de onderstaande handleiding wordt stap voor stap beschreven hoe je je e-mailadres instelt in Outlook 2011 voor OS X.

 


...

Stap 1: Wanneer je na het aanmaken van jouw e-mailadres de applicatie voor het eerst opstart, kan je kiezen voor 'account toevoegen'. Indien deze optie niet in beeld verschijnt, kies je voor 'outlook' > 'voorkeuren'/'preferences' rechtsboven in beeld, en kies je voor 'account toevoegen'. Op beide manier zie je vervolgens bovenstaande in beeld, waarbij je kiest voor 'andere e-mail'.


...


Image RemovedImage Added


Stap 2: Vervolgens zie je bovenstaand overzicht. Vul bij zowel 'e-mailadres' als 'gebruikersnaam' jouw mailadres in, en het daarbij behorende wachtwoord. Zorg er verder voor je dat de IMAP en SMTP instellingen en vinkjes exact overneemt zoals in dit voorbeeld. Kies daarna voor 'account toevoegen'.


...


Image RemovedImage Added


Stap 3: In het daarop volgende, bovenstaande scherm, kies je voor 'meer opties' (onder in beeld). Vervolgens kies je voor 'gebruikersnaam en wachtwoord' bij 'verificatie' en vul je daaronder op nieuw jouw mailadres en bijbehorende wachtwoord in. Kies nu voor 'OK' en je mailaccount is succesvol ingesteld in Outlook 2011 voor Mac!

...